Neked semmi, nekem minden

Neked semmi, nekem minden

Mi már feladtuk, új legenda született

2016. október 05. - alexkenji

123.png

Ugyan mi ezt a karriert enyhén szólva feladtuk, amikor már esélyét nem láttuk a folytatásnak eltérő célok és időhiány miatt, ám de volt ez a Cormex csávó. Volt ez a Cormex, aki végig ott volt egy - két feliratkozóval és pár videóval, viszont hatalmas célokkal. Döcögött döcögött, és végre a tegnap esti live-nál rátaláltak egy nagyobb rangú videós jóvoltából. Bár már a múltkori live-ok is hoztak pár nézőt, de tegnap este 60-an nézték EGYSZERRE ahogy fingatja a terroristákat a Counter Strike GO nevű akció FPS játékban.

 

Ő nem csak egy videós. Ő, amikor már esélyt sem látott sem adta fel, elindulni nagyon nehéz ma a YouTube-on a sok videós, a sok jó videó, és az érdeklődési körök miatt. Nehéz már olyan videót csinálni amivel igazán meg lehet fogni a nézőket, mert minden stílusban van több milliárd. Mi ugyan már végeztünk ezzel a karrierrel, de Cormexet a végsőkig támogatni fogjuk, ahogy csak tudjuk, és ami még újabb és izgalmasabb hír, én (Alex) bent leszek az egyik hétvégi élőadásban. Lehet majd szó 1-2 dologról OTT

Ugyanúgy Game lesz Cormex-el és letolhatjátok őt a föld alá ha bökte a stat a szemeteket amit a múltkor alkotott.

Köszi,

Alex

A bejegyzés trackback címe:

https://nekemsemmi.blog.hu/api/trackback/id/tr7611772301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása